nubes dispersas
  • Màx: 17°
  • Mín: 11°
15°

Les Balears tindran enguany 68 banderes blaves a platges i ports

L'Adeac n'hi ha concedides dues més que en la temporada 2002

Balears tindrà enguany 68 platges i ports distingits amb la bandera blava, que reconeix la seva neteja, seguretat i gestió mediambiental, dues més que l'any 2002, segons les dades facilitades ahir per l'Associació d'Educació Ambiental i del Consumidor (Adeac), que concedeix els distintius de categoria de platges. De les 68 banderes, 55 corresponen a platges -dues més que l'any anterior- i 13 a ports, cosa que representa el mateix nombre que l'any 2002.

A Mallorca, tenen aquesta consideració la Platja de Palma i Ciutat Jardí (Palma); Peguera Tora, Peguera Romana, Son Maties, es Carregador, Palmira, Magaluf i Palmanova (Calvià); Sant Elm i Camp de Mar (Andratx); Cala Molins i Cala Barques (Pollença); Platja d'Alcúdia, sector u i dos (Alcúdia); Platja de Muro (Muro); Can Picafort (Santa Margalida); Cala Agulla, Font de sa Cala, Cala Mesquida i Son Moll (Capdepera); Cala Millor-sa Nau i sa Coma (Sant Llorenç des Cardassar).

També a Mallorca, s'Illot, cala Anguila, es Domingos Gran, Cala Murada, Cala Mendia, s'Estany d'en Mas, Portocristo i es Domingos Petit (Manacor), Cala Marçal, Cala Ferrera, l'Arenal (Felanitx) i es Trenc (Campos). A Menorca, Cala'n Bosch, Cala Santadria, Cala Blanca (Ciutadella); Areny d'en Castell (es Mercadal); es Drau (Maó); Son Bou (Alaior) i Cala Galdana (Ferreries).

A Eivissa, Cala Vedella, Cala Conta, Cala Bossa, Cala Jondal (Sant Josep); Cala Gració i Cala Salada (Sant Antoni de Portmany), Port de Sant Miquel, Cala Sant Vicent i Areny Gran de Portinatx (Sant Joan); Cala Llenya, es Canar, Santa Eulària i Cala Llonga (Santa Eulària).

Quant als ports amb bandera blava, a l'illa de Mallorca hi ha els de Club de Mar, Escola Nacional de Vela de Cala Nova, Club Marítim de Sant Antoni de la Platja, Marina Port de Mallorca i Reial Club Nàutic (Palma); Port Adriano (Calvià); Club de Vela Port d'Andratx, RCN Port de Pollença, Alcudia Mar i RCN de Portopetro (Santanyí).

Respecte de l'illa de Menorca, port esportiu de Cala d'en Bosch (Ciutadella), a Eivissa, port esportiu de Santa Eulària, i a l'illa de Formentera, la Marina de Formentera.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.