algo de nubes
  • Màx: 18.04°
  • Mín: 14.72°
16°

Un jove de 21 anys mor en bolcar el seu vehicle a l'Albufera d'Alcúdia

Fina també un home de 54 anys a Eivissa per una col·lisió entre dos vehicles

GUILEM PICÓ.Palma.
Les festes de Nadal estan sent tràgiques per a diverses famílies de les Balears a causa dels accidents de trànsit. Aquesta setmana han mort dues persones en sinistres de circulació. El primer va tenir lloc dijous passat a Eivissa. Un home de 54 anys perdé la vida en una col·lisió entre dos vehicles a l'altura del quilòmetre 3 de la carretera de Santa Eulàlia. El segon dels accidents mortals va ocórrer a les cinc de la matinada de dissabte a la carretera que uneix Alcúdia i sa Pobla. Un jove de 21 anys anomenat Mateu Caules Hidalgo finà i un altre de 22 anys, la identitat del qual és Guillem P.B., resultà ferit de diversa consideració.

Segons explicaren fonts de la Guàrdia Civil de Trànsit, Guillem P.B. conduïa un Peugeot 206 matrícula 3095-BRN, mentre que Mateu Caules Hidalgo anava d'acompanyant. Pel que sembla, ambdós venien d'Alcúdia i es dirigien cap a les seves respectives llars, a Inca. En el quilòmetre vuit de l'esmentada via, poc després de «la rotonda dels Patos» -coneguda així pel restaurant del mateix nom allà ubicat- i abans d'arribar a la central, el conductor va perdre el control del vehicle, que sortí pel marge esquerre i quedà bolcat en el canal de l'Albufera. Una jove que anava en el seu automòbil a poca distància del Peugeot 206 avisà tot d'una la Guàrdia Civil d'Inca. En pocs minuts es personaren en el lloc agents de Trànsit, de la Policia Local d'Alcúdia i efectius dels Bombers del Consell de Mallorca dels parcs d'Inca i Can Picafort.

El vehicle bolcà en el canal de l'Albufera i quedà submergit a l'aigua amb les rodes cap amunt. El conductor del turisme va poder sortir poc després. El seu company, que pel que sembla era el propietari del cotxe, quedà atrapat entre els ferros. A pesar dels esforços realitzats pels efectius dels serveis d'emergència, no es va poder fer res per salvar-li la vida. El jutge de guàrdia d'Inca ordenà l'aixecament del cadàver i va elaborar el pertinent atestat per conèixer les causes de l'accident.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.