nubes dispersas
  • Màx: 18°
  • Mín: 11°
18°

Cirer exclourà de la llista més de mig equip de l'actual govern de Cort

Hi haurà una important presència femenina en la candidatura

La candidata del PP a la batlia de Palma, Catalina Cirer, prescindirà de més de la meitat dels actuals regidors de l'equip de govern de Cort a l'hora de confeccionar la seva llista per a les properes eleccions municipals de maig del 2003. Fonts molt properes a la candidata asseguraren a Diari de Balears que «Cirer tindrà tot el poder per fer la llista que cregui oportuna i heu d'estar segurs que hi haurà moltes de dones per ocupar alguns dels principals càrrecs de responsabilitat».

Lògicament, els populars confien a guanyar els comicis a la ciutat de Palma i asseguren que «alguns dels regidors que no vagin a les llistes quedaran incorporats en l'equip de feina de Cirer com a assessors d'algunes de les regidories». Cal destacar que fins ara Cirer s'ha envoltat sempre que ha pogut de dones com a càrrecs de la seva confiança, i per això se suposa que la llista dels populars n'incorporarà moltes. El cert és que ja hi comença a haver nervis entre alguns dels regidors per saber amb qui comptarà l'actual delegada del Govern i amb qui no.

Per la seva banda, el batle de Palma ja ha promès moltes vegades que farà campanya fins al darrer dia al costat de Catalina Cirer. Fageda sap que és un dels valors més sòlids dels populars, amb tres majories absolutes i amb més de vint anys de vida municipal i assegurà que «aquesta tornarà a ser una campanya de carrer, de contacte directe amb els ciutadans, que és com es guanyen les eleccions». Qui parteix en molt bona posició per tornar a entrar a la llista de Cirer és Antoni Nadal. El farmacèutic, que actualment és regidor de Benestar Social, és molt amic de la candidata i un dels valors del partit a Palma, i concretament al districte del centre.

Qui és quasi segur que no repetirà com a regidor és Joan Bauzà. Fidel fins al darrer moment al batle Fageda, un dels homes més veterans de l'Ajuntament treballarà colze a colze en la campanya, però no anirà a la llista. Les fonts també apunten que la regidora Maria Crespo i el tinent de batle Rodríguez, actual secretari general del PP de Palma, no es presentaran. En qualsevol cas, ningú no pot apuntar amb certesa què passarà des d'ara i fins al moment de confeccionar la llista definitiva. Crespo és una de les regidores que més s'ha desgastat en el decurs d'aquest mandat, mentre que en el cas de Rodríguez es comenta que el PP premiarà els seus serveis al partit, però ell sempre ha dit que la seva màxima il·lusió és continuar lligat a la vida municipal.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.