cielo claro
  • Màx: 19.5°
  • Mín: 9.09°

Els quintos converteixen la plaça de la Sala en una granja d'animals

Els joves feren malbé l'escultura del 700è aniversari del poble

Com cada any en la matinada del dia dels innocents els quintos 2002 de Montuïri sortiren al carrer emparats per l'obscuritat de la nit i feren les seves andanades que enguany es concentraren davant l'Ajuntament i a l'esplanada de l'església de Sant Miquel. Així, els quintos convertiren la plaça de l'Ajuntament en una granja d'animals. Els joves col·locaren palla, mens i gallines en un original tancat que construïren com si fos un corral de bon de veres. De la mateixa manera hi col·locaren televisions, estufes antigues, entre altres electrodomèstics vells.

Per altra banda pujaren un cotxe, suposadament a pes fent un esforç, per l'escala de l'església deixant-lo a sobre de l'esplanada del temple parroquial. A aquest mateix lloc hi roman l'escultura que encomanà l'Ajuntament per commemorar el 700è aniversari de la fundació de Montuïri per Jaume II. Els quintos la deixaren plena de pintura verda marcant les seves mans sobre l'escultura que també rebé l'impacte de diversos ous, ous que tiraren arreu de tota aquesta zona del centre.

El batle de Montuïri, Gabriel Matas restà importància a aquests actes dels quintos ja que es tracta de «tradicions establertes de fa molts anys i mentre només embrutin ja va bé perquè es neteja i ja està, però les pintades segons a on ja molesten un poc», digué Matas en referència a les pintades fetes a l'escultura. Ahir els operaris de la brigada municipal netejaven la plaça i intentaven restablir la normalitat a la zona del centre.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.