nubes dispersas
  • Màx: 22°
  • Mín: 13°
21°

Desallotjat un edifici de quatre plantes a Santanyí a causa d'un incendi

El foc destruí per complet un habitatge però no es lamentaren danys personals

70682
Un curtcirciut és la causa més probable de l'incendi.

G.PICÓ/J.M.SASTRE. Palma.
Un incendi va obligar a desallotjar la passada nit de Nadal un edifici de quatre plantes ubicat en el número 5 del carrer Bisbe Verger de Santanyí. El foc es va iniciar passades les 23.30 hores en un quart pis, que va quedar completament destrossat. En l'esdeveniment no es van haver de lamentar ferits, encara que dues dones, una d'elles d'uns 70 anys, van ser traslladades fins al PAC del municipi a causa de l'estat de nerviosisme en el qual es trobaven.

Una trucada va avisar a les 23.38 hores els serveis d'emergència que s'havia originat un foc en un quart pis de l'esmentat edifici, que està a uns 50 metres de l'Ajuntament de Santanyí. Efectius de la Policia Local del municipi, dels Bombers de Felanitx i de la Guàrdia Civil es van personar d'immediat al lloc i es va procedir a tallar el subministrament elèctric de la finca i a l'evacuació de les 15 persones que eren a l'edifici, que té nou habitatges en total. Dos dels pisos eren buits, encara que els bombers van decidir forçar la porta per realitzar una inspecció ocular i comprovar si realment no hi havia ningú dins.

La Guàrdia Civil i la Policia Local van tallar el carrer Bisbe Verger i van desviar el trànsit per carrers secundaris. També es va avisar una ambulància del 061 per si les persones evacuades precisaven assistència sanitària. Minuts després va arribar una altra unitat dels bombers, del parc de Manacor. Les flames van quedar controlades als pocs minuts, encara que el foc no es va poder donar per extingit fins a les 02.30 de la matinada.

A cada planta hi ha dos habitatges. El foc es va iniciar en un de dos els pisos de la quarta planta, pel que sembla, per un curtcircuit. Aquest habitatge va quedar destruït. El passadís també va patir desperfectes, igual com l'entrada del pis de davant. La resta del edifici no va sofrir desperfectes, segons una primera inspecció. El pis incendiat és propietat d'un matrimoni amb dos fills petits. Tots ells havien baixat a prendre alguna cosa minuts abans que s'iniciàs el foc. La família va haver d'anar a dormir a casa d'un familiar.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.