muy nuboso
  • Màx: 12.89°
  • Mín: 7.47°
12°

Huguet pot ser proclamat president de Sa Nostra el proper 9 de gener

Promourà una candidatura de consens per donar estabilitat a l'entitat


Llorenç Huguet pot convertir-se el nou de gener en el nou president de Sa Nostra si no es presenta una candidatura alterntiva abans del dia 4, data en què finalitza el termini establert per l'entitat per tancar el procés electoral. Així ho explicà ahir el director general de Sa Nostra, Pere Batle, qui assenyalà que si només hi ha un candidat, el consell d'administració assumirà la proposta i, en cas contrari, ho decidirà el resultat de la votació.

Huguet féu ahir la primera passa per accedir a la presidència de la caixa en ser elegit un dels 15 membres del consell d'administració en el decurs d'una assemblea general constituent que també renovà els membres de la comissió de control, especialment d'ajuntaments i impositors en haver més candidats que places.

En declaracions realitzades després de la reunió, Llorenç Huguet digué que el seu màxim objectiu és promoure un període d'estabilitat, una de les aspiracions majoritàries dels membres de l'entitat. A partir d'ara, el rector de la UIB s'entrevistarà amb tots els col·lectius (patrons, ajuntaments, impositors i treballadors) per tal «d'arribar al màxim consens i presentar la candidatura amb el major suport possible». Una vegada compti amb les opinions de totes les parts, farà un document de síntesi en què s'incloguin «les meves aportacions i les que em facin cadascun dels col·lectius».

Huguet recordà que prové d'una institució que «és plural i participativa» i considerà que «no s'ha d'anar amb idees trencadores sinó les que siguin possibles i fruit d'una reflexió conjunta». El representant del Consell de Menorca a Sa Nostra indicà que «no som un mag i ningú no té fórmules màgiques en cap institució».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.