algo de nubes
  • Màx: 18.01°
  • Mín: 13.93°
17°

El Govern compra els apartaments de na Borges per enderrocar-los

El 29 de desembre es dinamitarà l'edifici ubicat a Son Serra

Els apartaments turístics de na Borges situats en una àrea natural d'especial interès, al predi de Son Serra de Marina, són des d'ahir propietat del Govern de les Illes. El conseller de Presidència, Antoni Garcías, i el conseller de Turisme, Celestí Alomar, signaren davant notari a l'edifici municipal de Son Serra de Marina, al municipi de Santa Margalida, l'escriptura de compravenda d'aquests terrenys. N'han pagat 1.964.320 euros, que es cobriran amb fons de l'ecotaxa.

Esponjament El Govern adquireix la finca amb la intenció de d'esponjar-la enderrocant, el pròxim 29 de desembre, l'edifici d'apartaments turístics sense acabar des de fa més d'una dècada. La demolició costarà 89.900 euros, els quals es pagaran també amb els ingressos de l'ecotaxa. Es preveu que la demolició vagi acompanyada d'una gran festa popular.

El conseller de Turisme, Celestí Alomar, digué: «Un dels objectius essencials de l'ecotaxa és eliminar impactes negatius en el paisatge i obtenir espais més naturals; en aquest cas, es tracta de regenerar les dunes i de restablir la situació original en una àrea molt castigada».

Segons Alomar, la compra i l'enderrocament posterior «són importants per a la millora de la zona turística i per als residents». El conseller de Presidència, Antoni Garcías, assenyalà que «aquest és un pas més en el nostre compromís amb l'ecotaxa; és una inversió important: encara que sigui per enderrocar, és recuperar una zona que durant molts anys s'ha reclamat».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.