nubes dispersas
  • Màx: 18°
  • Mín: 11°
17°

Els pares dels alumnes de l'institut d'Artà critiquen el servei d'Aumasa

Es queixen que el transport escolar arriba amb una hora de demora

M.F. / A.B.Manacor.
Els pares dels alumnes de Sant Llorenç que acudeixen a l'institut d'Artà es queixen del «servei deficient» que ofereix la companyia d'autocars Aumasa en el trajecte que realitza com a transport escolar. La majoria de queixes se centren en la falta de «puntualitat» de l'empresa a l'hora de traslladar els alumnes. «Les classes comencen a les 8.00 hores del matí i l'autocar hauria de sortir de Sant Llorenç entre les 7.20 i les 7.30 hores, però darrerament els busos passen entre les 8.00 i les 8.15, amb la qual cosa els alumnes perden més d'una hora de classe. Sense anar més enfora, dilluns eren les 8.10 i l'autobús encara no havia passat a recollir els joves».

Un dels incidents que han alarmat tant els alumnes com els pares és que dimarts, el vehicle que duia els estudiants va patir una avaria a devers sis quilòmetres d'Artà, motiu pel qual alguns decidiren davallar i anar caminant a l'institut».

Aquests fets han estat confirmats pel cap d'estudis de l'institut d'Artà, el qual va manifestar que «tenim moltíssimes de queixes pel servei deficient d'Aumasa. Nosaltres hem enviat una carta tant a la Conselleria d'Educació i Cultura com a l'empresa Aumasa perquè prenguin mesures en l'assumpte i perquè solucionin així el problema». D'altra banda , des de l'empresa Aumasa han explicat que «efectivament dimarts un dels vehicles va tenir una avaria, però n'habilitàrem un altre perquè dugués els alumnes al seu centre d'ensenyança», va comentar Gabriel Amer, gerent d'Aumasa.

Així mateix, una vegada que l'empresa de Manacor Aumasa ha estat conscient dels problemes de les demores, «hem donat ordre als conductors dels autocars de passar deu minuts abans de l'hora habitual i així ho hem comunicat a l'institut d'Artà. Altres vegades hem pogut constatar que són els alumnes els qui arriben tard. Per aquest motiu, no tenen temps d'agafar l'autocar i després són ells que en donen la culpa a Aumasa», va afegir Gabriel Amer.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.