algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
12°

La Colònia presentarà un nou grup independent a les eleccions

Els caps són gent d'UM descontents amb la gestió de ses Salines

La nit de dimarts passat es va dur a terme a la Colònia de Sant Jordi (ses Salines) una reunió convocada per persones afiliades a Unió Mallorquina -dimitiran o seran destituïdes- amb l'objectiu de posar en funcionament un nou grup independent de la zona costanera.

Malgrat el passat polític d'afiliacions a UM dels convocants, Joan Bauçà, Antoni Medina, Miquel Roca i Manolo Aceituno -aquest darrer president del comitè local d'UM els darrers 12 anys-, es deixà clar que l'objectiu és «començar de zero, estam disposats a fer un grup on hi hagi representants dels treballadors, dels hotelers, ecologistes, etc.», explicà Aceituno, qui subratllà que tots els coloniers hi tenen les portes obertes i que de fet «el programa serà elaborat per tothom que hi vulgui participar».

A la reunió assistiren unes 70 persones, la majoria de les quals es va mostrar a favor de la creació del grup polític, que tindrà com a principal objectiu que la Colònia de Sant Jordi rebi el 50 per cent del pressupost de l'Ajuntament de ses Salines. «Volem que sigui igual: que si hi ha 180.303 euros per a festes, que la meitat vénguin cap aquí i l'altra meitat quedi a ses Salines».

Durant la reunió, a la qual assistiren representants dels hotelers, restauradors i veïns, sortiren queixes com ara la brutor a les platges i als carrers, falta d'enllumenat i d'ordre públic. Tots plegats coincidiren que l'Ajuntament de ses Salines ha «abandonat» la Colònia, tot i que «la indústria és aquí la força de la riquesa del municipi».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.