algo de nubes
  • Màx: 16.96°
  • Mín: 11.11°
12°

USO denuncia pressions a les eleccions sindicals de Defensa

Assegura que altres sindicalistes han intentat minar les seves llistes

El sindicat USO ha denunciat que oficials de l'Exèrcit a les Balears que lideren altres candidatures en les eleccions sindicals d'avui «han intentat minar les nostres llistes», segons paraules de Paco Lorente, candidat de la Unió Sindical Obrera. Lorente assegura, i de fet ha reunit proves escrites, que «en els quinze mesos que duc fent sindicalisme social, oficials lligats a altres sindicats m'han cridat l'atenció per anar al metge o gaudir de les meves hores sindicals i ha hagut d'intervenir el Ministeri i Delegació de Govern perquè em deixassin en pau».

El sindicalista va més enllà i assegura que «han tractat de minar les nostres llistes perquè tinguéssim menys de deu candidats i no ens hi poguéssim presentar» i que «tot i que tenc permís per gaudir de les meves hores sindicals, en els darrers dies han telefonat a ca meva diverses vegades per demanar perquè no anava a fer feina».

En concret, Lorente apunta dos oficials, «un d'ells provinent del Sindicato Solidario Español, una organització falangista, i que ara utilitza les sigles d'un sindicat democràtic per obstaculitzar les regles de la democràcia». L'objectiu d'USO és trencar la majoria absoluta que té la UGT i consolidar-se com la tercera força dins l'Exèrcit. Clar que per a Lorente enfront d'aquesta finalitat «hi ha els que no volen canvis dins l'Exèrcit i es volen aferrar al poder per fer mal als altres». Lorente, molt sensibilitzat amb els valors humanistes, de fet és artista, assegura que aquesta gent «ha perdut el respecte a la persona».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.