algo de nubes
  • Màx: 18°
  • Mín: 11°
17°

L'home que disparà a un empresari a Can Valero se sentia encalçat

El fiscal demana dotze anys de presó per intent d'assassinat

El tribunal inicià ahir el judici contra l'home que disparà contra un empresari de Can Valero. El fiscal demana dotze anys de presó per intent d'assassinat. L'empresari, que va sobreviure a tres trets, va explicar en el judici que l'acusat, Vicente Miguel E.S.M.G., li estava exigint un deute i que havia fet alguns comentaris a persones de l'entorn social d'ell en què «els va dir que si no li pagava m'anava a fer una corbata colombiana i a un altre que em mataria». La víctima va dir que el dia dels fets l'acusat el va perseguir fins al seu lloc de treball, que va situar el seu cotxe davant el seu per evitar que fugís i «després d'insultar-me em va disparar apuntant-me al cap».

Aquest esdeveniment va ocórrer el dia 19 d'octubre de l'any passat. L'acusat va explicar que va estar treballant per a l'empresari, que té una empresa d'alumini. Va dir que es va acomiadar perquè no es va realitzar una feina que ell havia acordat. Per això, va demanar a l'amo que li pagàs la liquidació de l'acomiadament. A preguntes de la fiscal Amparo González l'acusat va reconèixer que la víctima li havia presentat una querella per l'apropiació indeguda de 15 mil euros, encara que va negar que els càrrecs fossin certs.

L'acusat, que es va negar a respondre a les preguntes de l'advocat de l'acusació particular, va dir que aquell matí va esperar l'empresari a la sortida d'un banc. «Només volia parlar amb ell. Em va insultar i va marxar». Va anar darrere d'ell fins a la seva empresa. Es va apropar a l'empresari, però ja ho va fer armat amb un revòlver que ell mateix havia manipulat. «Li vaig dir que deixàs de molestar-me a mi i a la meva família, i li vaig disparar quan vaig veure que girava les rodes i intentava atropellar-me amb el cotxe».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.