algo de nubes
  • Màx: 16.97°
  • Mín: 9.89°

Un incendi destrueix un magatzem de materials de construcció a Andratx

Al sinistre, que començà de matinada, no s'hagueren de lamentar danys personals

Un incendi destrossà un magatzem d'una empresa de materials de construcció a Andratx. Les flames s'iniciaren devers les 4.15 hores de la matinada de divendres, i les tasques d'extinció s'allargaren durant tres hores. Per sort no s'hagueren de lamentar danys personals, si bé els desperfectes materials són abundants, explicaren fonts de la Guàrdia Civil. Poc després de les quatre de la matinada una telefonada d'un veí alertà els serveis d'emergència que al lloc s'havia iniciat un incendi. El magatzem de material d'obra de l'empresa Tu Casa està ubicat al carrer Galícia, al costat del col·legi Es Vinyet, a Andratx.

D'immediat es desplaçaren al lloc un patrulla de la Policia Local del municipi i una cubeta de Protecció Civil de Calvià. També una dotació de la Guàrdia Civil i efectius dels Bombers del Consell de Mallorca. Els amos de l'empresa foren avisats per telèfon. En pocs minuts comparegueren al lloc, obriren les instal·lacions i fermaren els cans que guarden el magatzem. El foc s'inicià al fons del local al costat d'una paret. Les flames destrossaren la tela asfàltica, canonades, peces de material aïllant i altres materials que estaven emmagatzemats.

Els bombers connectaren una mànega a la boca d'incendis que està al costat del col·legi d'Es Vinyet. La Guàrdia Civil i la Policia Local muntaren un dispositiu per evitar que cap cotxe o persona passàs per la zona afectada. Els responsables de l'empresa retiraren un camió i maquinària d'obra. Tres hores després l'incendi quedà totalment extingit sense que es lamentassin danys personals.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.