cielo claro
  • Màx: 22.63°
  • Mín: 13.08°
22°

Un jove de 19 anys mor en un accident de moto a Santa Margalida

El conductor, de 17 anys d'edat, també va resultar ferit molt greu

Un jove de 19 anys d'edat va perdre la vida i un altre de 17 anys va resultar ferit molt greu en un accident de moto registrat la matinada de dissabte a diumenge a la carretera que va d'Alcúdia a Artà. El finat, Jeroni Artigues, anava a la part de darrere de la motocicleta, mentre que el ferit, la identitat del qual és Miquel G.B., conduïa la moto, una Honda CRM-125, matrícula IB-6566-CT, segons van explicar fonts de la Guàrdia Civil de Trànsit, que van realitzar l'atestat de l'accident. La mort de Jeroni Artigues va causar ahir gran commoció a Artà, on residia, igual com Miquel G.B., el jove ferit.

Fonts policíaques van indicar que sembla ser que els dos joves venien de Can Picafort amb la motocicleta. Devers les 4.15 hores de la matinada van tenir un accident per causes que s'investiguen. La motocicleta en la qual circulaven va sortir de la via pel marge dret i va xocar contra el guardarrail.

Segons l'informe elaborat per la Guàrdia Civil de Trànsit, pel que sembla, l'excés de velocitat va ser la causa que el conductor perdés el control de la moto. Els dos joves portaven el casc posat i Jeroni Artigues feia bastant temps que portava moto, van precisar des de la Policia Local d'Artà. El punt on es va produir el sinistre és un tram corb, a 1'3 quilòmetres de Son Serra de Marina.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.