muy nuboso
  • Màx: 20°
  • Mín: 14°
15°

L'Ibavi construirà una rotonda a l'encreuament de Son Gibert

L'Ajuntament de Palma atorgà ahir la llicència preceptiva

La Comissió de Govern de l'Ajuntament de Palma va decidir ahir concedir els permisos necessaris a l'Institut Balear de l'Habitatge per a la intal·lació d'una rotonda a Son Gibert, concretament per a la cruïlla entre el camí de Salard i el carrer de Biniamar. Aquesta infraestructura s'havia previst en el projecte d'urbanització de Son Gibert, però no s'havia pogut executar fins ara per problemes derivats de les expropiacions a la zona.

Aquesta cruïlla és una de les més perilloses de Palma i figura cada any com un dels punts negres de la xarxa viària de la ciutat, i ja s'hi han registrat alguns accidents mortals. Després d'aquests accidents l'encreuament va passar a ser regulat amb un semàfor instal·lat a la zona, però la rotonda, segons explicà el tinent de batle d'Infraestructures de Cort, José María Rodríguez, «permetrà una major fluïdesa del trànsit i evitarà esperes innecessàries que es produeixen en determinades hores de la nit, quan hi circula molt poca gent i és forçós respectar el semàfor».

S'ha de destacar que Son Gibert és un dels barris de Palma que ha experimentat un major creixement, a causa de les promocions d'habitatges públics que s'hi han construït. La presència, molt a prop d'aquesta zona, de moltes d'infraestructures escolars "col·legi Sant Pere, Sant Josep Obrer" també afavoreix que el trànsit hi sigui molt dens.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.