nubes dispersas
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
17°

Un incendi intencionat destrueix 30 cotxes aparcats a Son Reus

Els bombers es torbaren gairebé tres hores per apagar les flames

El dipòsit de cotxes de Son Reus, a Palma, va registrar en la nit del dissabte al diumenge l'enèsim incendi, que com els altres sinistres, tingué un origen pel que sembla intencionat. El foc va arrasar una trentena de vehicles i els bombers van romandre al recinte gairebé tres hores per controlar per complet les flames. Un portaveu del Cos de Bombers de Palma va informar que l'alarma per l'incendi es va rebre a les 23.00 hores després que els veïns detectassin flamarades al dipòsit. «Quan vam arribar no hi havia ningú a les rodalies, així que no podem assegurar que fos intencionat, però el cert és que és molt rar que cremin així per les bones 30 cotxes que estaven aparcats», va comentar l'esmentada font.

Un vehicle autotanc del parc central va rebre suport d'un altra unitat, ja que les flames estaven molt esteses i era necessari donar grans quantitats d'aigua: «En aquests casos el problema és que les flames afecten els líquids inflamables i les gomes del motor i de les parts ocultes del cotxe, per la qual cosa, encara que tiris moltíssime d'aigua continuen sortint flames», va afegir.

De fet, els funcionaris que es van desplaçar fins a Son Reus van romandre fins a gairebé les dues de la matinada en aquelles instal·lacions, per assegurar-se que el foc no es propagaria a altres turismes i per apagar els nous focus que sorgien de forma intermitent. Agents de la Policia Local de Palma també es van desplaçar al dipòsit municipal i van obrir una investigació in situ per aclarir l'ocorregut i confirmar si, tal com sembla, l'origen de l'incendi va ser intencionat. Els agents donaren una batuda per les rodalies cercant sospitosos, però no trobaren ningú.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.