algo de nubes
  • Màx: 13.6°
  • Mín: 7.77°
13°

Un conductor mor a Pollença en topar de front contra un camió del fems

El cos d'Antoni Suau, de 61 anys, quedà atrapat entre els ferros i hagué de ser rescatat

Una col·lisió frontal a Pollença entre un turisme i un camió del fems es va cobrar ahir la vida d'un home de 61 anys, Antoni Suau Martínez. Els tres treballadors del vehicle pesant van sortir il·lesos del brutal impacte.

D'acord amb les dades facilitades des de l'Oficina Perifèrica de Comunicació (OPC) de la Guàrdia Civil i el centre d'emergències de l'112, el sinistre va tenir lloc a les 6.25 hores en un tram recte de la carretera PM-220, que enllaça Pollença amb el Port. A l'altura del quilòmetre 57, un cotxe de la marca Opel Corsa i un camió de neteja es van estavellar frontalment, per causes que estan sent investigades. La col·lisió va ser tremenda i l'automòbil va quedar reduït a un embull de ferros. Miguel C.R., de 48 anys, el conductor del camió, va poder baixar-ne pel seu propi peu, encara que commocionat pel sinistre. Els seus altres dos companys, Juan F.E., de 40, i Martín T.V., de 44, també van poder sortir del camió indemnes i van demanar ajuda.

Els primers efectius que van arribar per prestar auxili van ser els policies locals de Pollença, que van comprovar que Antoni Suau havia quedat atrapat al seient del conductor, ja que la part davantera dreta del cotxe estava deformada pel cop. Per aquest motiu, els agents van mobilitzar els Bombers i poc després va arribar una dotació del subsector de Trànsit de la Guàrdia Civil. Els serveis sanitaris van intentar reanimar el ferit, mentre els Bombers utilitzaven aparells hidràulics per alliberar-lo. Quan varen aconseguir treure el cos del cotxe, es confirmà que havia mort.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.