algo de nubes
  • Màx: 20°
  • Mín: 11°
20°

Míster Balears 1999 és condemnat a sis anys de presó per narcotràfic

El seu còmplice ha estat sentenciat a complir la mateixa pena

José Rafael Cuenca, que fou Míster Balears 1999, i Carlos Femenías, acceptaren ahir complir una pena de sis anys de presó cada un per narcotràfic. El judici estava previst que se celebràs al matí a la Secció Segona de l'Audiència Provincial de Palma, però la vista se suspengué en acceptar els dos acusats la condemna pactada entre l'acusació i la defensa. Inicialment, la Fiscalia de Palma sol·licitava una pena de 13 anys de presó per a cada un dels processats.

José Rafael Cuenca, de 26 anys, estava ingressat al centre Penitenciari de Palma des de fa gairebé un any després que fos arrestat al costat de l'altre acusat amb 4.000 pastilles d'èxtasi. A començaments del mes de setembre de 2001 la Guàrdia Civil el va detenir després d'estar investigant-lo durant uns dos mesos. L'operació s'inicià en detectar-se un elevat consum de pastilles d'èxtasi en locals de lleure de Palma.

Els investigadors centraren aviat les sospites a José Rafael Cuenca i seguiren els seus passos. Al poc temps observaren que el jove mantenia contactes amb persones que eren considerades a l'ambient nocturn com traficants de substàncies estupefaents a petita escala. La Guàrdia Civil pensà que aquests contactes no eren només una amistat, sinó que més aviat es tractava d'una relació de negocis. Els locals pels quals es detectà la seva presència estaven ubicats principalment al passeig marítim i la Platja de Palma.

Fruit de la investigació es va saber que l'exMíster Balears estava a punt de rebre una important tramesa de drogues. Un dia va ser vist amb l'altre condemnat, de 24 anys, a Palma. Ambdós pujaren a un vehicle i se n'anaren. Davant d'aquestes sospites els agents anaren darrere el vehicle i l'interceptaren poc després, i trobaren la droga.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.