nubes dispersas
  • Màx: 17.24°
  • Mín: 12.23°
13°

Vadell denunciarà Majorica per ocultar informació als empleats

Inspecció de Treball requerí a l'empresa que presentàs documents

El sindicat UGT de Manacor emprendrà accions judicials contra Perles Majorica per haver «ocultat la informació sol·licitada pels comitès d'empresa», va expressar ahir el delegat comarcal d'UGT a Manacor, Guillem Vadell. El sindicalista ha explicat que «ens vàrem veure obligats a denunciar l'empresa davant Inspecció de Treball perquè Majorica no donava la informació que havien sol·licitat els comitès i aquest organisme institucional va requerir a l'empresa perlera que donàs aquesta informació abans del dia 20 de setembre. Resulta que ens trobam en aquesta data i no s'ha informat de res. Ara a nosaltres ens toca actuar en conseqüència i dur aquest tema davant els jutjats», digué Vadell.

La UGT critica que hi hagut «tres acomiadaments i no sabem si s'ha sol·licitat l'autorització dels interventors judicials que controlen la suspensió de pagaments de Majorica per pagar les indemnitzacions. A més, si hi ha acomiadaments, no entenem per què es continua donant treball submergit». Vadell diu que la informació que demanen els comitès «és un dret dels treballadors que està regulat per llei i els actuals propietaris de Majorica, com els antics, no ho tenen en compte».

La UGT creu que ja és ben hora que «els interventors judicials emetin un informe sobre com es troba la suspensió de pagaments». També considera que s'ha d'informar sobre qui són els nous accionistes, quin capital han aportat per a la compra de la firma, qui és el consell d'administració i quin és el seu pla de viabilitat». El sindicalista diu que «no tenim cap document que acrediti que Rafael Español és el propietari de Majorica ni cap informació sobre les empreses del grup inversor Line Invest XXI. A més, no entenem per què es conserva el director de Recursos Humans, Antonio Barrionuevo, amb qui hi ha males relacions».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.