nubes dispersas
  • Màx: 17.54°
  • Mín: 8.69°
16°

Pocoví comunica a Sa Nostra que deixa la presidència el desembre

L'entitat creu inoportú que hagi transcendit ja el nom del substitut

El president de Caixa de Balears Sa Nostra, Miquel Pocoví, va confirmar ahir al consell d'administració de l'entitat financera la seva intenció de no optar a la renovació al càrrec i la seva decisió de deixar la presidència de la caixa d'estalvis el pròxim 20 de desembre, data en la qual acaba el seu mandat com a conseller general en qualitat de representant dels impositors.

Miquel Pocoví va expressar la seva perplexitat als membres del consell d'administració de l'entitat financera per la rapidesa amb la qual s'ha conegut el nom de qui amb tota probabilitat serà el seu substitut en el càrrec, el rector de la Universitat de les Illes Balears, Llorenç Huguet. Per la seva part, la impressió general entre els membres del consell d'administració que es van reunir ahir fou de sorpresa i de cert malestar, ja que van considerar que els esdeveniments s'estan precipitant massa.

En tot cas, el fet que l'entitat financera hagi d'abordar en els pròxims tres mesos, abans del 20 de desembre, una renovació de dues terceres parts de la seva assemblea general, que és el principal òrgan de Sa Nostra, provocarà que Llorenç Huguet retardi tant com li sigui possible l'anunci de la seva dimissió com a rector, ja que haurà de deixar el càrrec abans que finalitzi el seu mandat el pròxim mes de juny del 2003.

De fet, el rector indicà ahir que no pot comentar les informacions que el situen com a president de Sa Nostra i només deixà clara la seva decisió de no tornar a presentar-se a les eleccions universitàries. «Aquest és un tema entre institucions, no tenc cap càrrec que em permeti fer el primer pas», afegí Huguet, que va manifestar la seva predisposició a estudiar qualsevol oferta.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.