cielo claro
  • Màx: 19.5°
  • Mín: 9.25°
10°

Caro creu que Munar distorsiona el fenomen complex de la immigració

Recorda que el mallorquí ha estat un poble abocat a la immigració

La consellera de Benestar Social, Fernanda Caro, creu que la presidenta del Consell, Maria Antònia Munar, ofereix una «imatge distorsionada» de la immigració en les opinions que vessà en el discurs de la Diada de Mallorca. Caro explicà que els moviments migratoris són un fenomen «complex» i que les opinions de Munar no s'«ajusten a la realitat». Per la consellera de Benestar Social, la immigració té «una difícil solució», ja que és conseqüència dels desequilibris econòmics entre els països desenvolupats i els països pobres.

Digué que «això ho saben els mallorquins» que, en èpoques passades, hagueren d'emigrar a països que, avui per avui, «consideram germans». Recordà que el president del Govern balear va néixer a Veneçuela com a conseqüència de l'emigració dels seus pares i que ella mateixa era una immigrant.

D'altra banda, Fernanda Caro es demanà irònicament qui construiria els camps de golf que vol fer la presidenta del Consell. Així mateix, la consellera de Benestar s'estranyà que Munar no hagi adreçat les seves reivindicacions al Govern central, que és el competent en aquesta màteria i que, segons ella, ha elaborat una llei prou restrictiva dels fluxos migratoris. Les manifestacions de la presidenta del Consell de Mallorca han aixecat una considerable polseguera, amb reaccions de dirigents de tots els partits polítics i d'alguns sindicats.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.