algo de nubes
  • Màx: 20.27°
  • Mín: 13.74°
15°

L'edil d'EU-Els Verds, Julen Adrián, pateix un atemptat contra el seu cotxe

El regidor i portaveu del grup municipal Esquerra Unida-Els Verds d'Artà, Julen Adrián, ha patit un nou atemptat en contra de la seva propietat. Diumenge migdia, mentre s'estava celebrant la Fira, la seva furgoneta estava aparcada a un carrer bastant apartat del centre. Quan Adrián va anar a recollir el cotxe es va trobar amb la desagradable sorpresa: havien punxat les dues rodes laterals.

L'edil ecologista va declarar que «es veu que els autors ho varen fer amb molt mala intenció, ja que en punxar les dues rodes, la grua ha de venir a recollir el cotxe, hauré de comprar dues rodes noves i tot això suposa un cost extra, a més de perdre hores de feina, sense descartar sentir-se encalçat amb atemptats d'aquest tipus».

Amb aquesta darrera agressió, ja són quatre els atemptats contra Julen Adrián des que forma part de la corporació municipal. El primer va ser amenaça i insults, el segon, la pintada al seu cotxe amb el lema «Parc no», el tercer i més greu, fou l'incendi a la porta de ca seva, on hauria pogut passar el pitjor i aquest darrer, destrossant les dues rodes del cotxe, que podria estar relacionat amb una venjança personal.

Des de la cúpula d'EU-EV han condemnat aquest nou atemptat: «òbviament la motivació d'aquest fet és política i esperam la solidaritat i condemna de totes les forces polítiques. Instam Catalina Cirer que investigui el cas».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.