algo de nubes
  • Màx: 20°
  • Mín: 14°
15°

El xinès que apunyalà el seu germà a Palma tenia ordre de ser expulsat

Havia intentat regularitzar la seva situació però no li fou permès

El ciutadà xinès de 40 anys, detingut dissabte per causar la mort del seu germà, tenia pendent una ordre d'expulsió per trobar-se a Espanya en situació il·legal, després de denegar-li el permís de residència. El detingut no tenia antecedents policíacs a l'Estat espanyol. El Grup d'Homicidis de la Policia de Palma continuava ahir investigant l'homicidi ocorregut dissabte passat en un habitatge del carrer Socors, en el qual un ciutadà de nacionalitat xinesa va matar el seu germà assestant-li una punyalada al costat esquerre, que el va dessagnar. Els agents van estar ahir prenent declaració als testimonis del crim, entre ells diversos familiars, i s'espera que el detingut expliqui la seva versió dels fets en les pròximes hores, abans de ser presentat davant del jutge, que està previst que sigui finalment el pròxim dimarts al matí.

Els agents han comprovat que el presumpte homicida treballava a Espanya com immigrant il·legal, al ram de la construcció. De fet, havia intentat regularitzar la seva situació, però se li va denegar el seu permís de residència i la Delegació de Govern havia ordenat la seva expulsió, que encara no s'havia realitzat. Respecte als fets, la Policia ha confirmat que el detingut i el seu germà Bao Li van discutir abans dels fets. El motiu va ser perquè la víctima havia encès la ràdio i al detingut no li agradava l'alt volum de l'aparell.

La Policia ha confirmat, a través de la seva investigació, que l'agressió es va cometre al passadís de l'habitatge, situat al segon pis de l'edifici assenyalat amb el número 13 del carrer Socors. Malgrat el fet que al principi es va apuntar la possibilitat que diversos familiars haguessin estat testimonis de l'agressió, els agents han comprovat que no va ser així, sinó que aquestes persones van escoltar únicament la discussió, però que no van presenciar la baralla. La Policia va recollir del lloc dels fets dos ganivets i ara s'intenta aclarir quina d'aquestes armes va utilitzar el presumpte agressor per apunyalar la víctima.

Els familiars que ahir van declarar davant dels investigadors van assenyalar que les relacions entre el detingut i el seu germà eren «normals». No tenien constància que anteriorment a la baralla mortal ja discutissin. Tanmateix, hi ha una veïna del carrer Socors que assegura que va escoltar crits anteriorment a aquests fets, els quals procedien de l'habitatge que ocupava aquesta família xinesa, encara que òbviament no va poder entendre el motiu de la baralla.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.