algo de nubes
  • Màx: 18.83°
  • Mín: 9.02°
18°

Damià Ripoll que serà candidat popular a la batlia, parla del suport del PP al PSM

«M'estira més la política municipal que arribar a ser diputat a Madrid»

El Partit Popular de Son Servera aconseguia en el 99 la batlia en esser la força més votada (sis regidors). Tres mesos després una moció de censura del PSOE-PSM (3 i 4 edils respectivament) li prenia la batlia. La dimissió de dos regidors del PSOE a principis d'any deixà en minoria l'equip de govern fent difícil tirar endavant projectes tan importants com puguin ser els pressuposts.

Ara s'ha fet necessari que l'equip de govern cercàs el suport de l'oposició per desbloquejar la gestió municipal. El president de la junta local del PP, Damià Ripoll fa balanç de la situació actual. Tot apunta a que Ripoll serà el candidat popular a la batlia de Son Servera a les eleccions del 2003.

"A vuit mesos de les eleccions de maig donau el vostre suport a qui us va prendre la batlia. S'ha d'interpretar com una entrada del PP a l'equip de govern?
"No. Simplement es tracta de desbloquejar la gestió municipal. Ho hem fet perquè la gent pugi tenir més aviat, una plaça peatonitzada, un centre de dia... Tal vegada en un altre moment el PP es podria plantejar entrar a l'equip de govern però ara no.

"Doncs un pacte PP-PSM les properes eleccions podria ser possible?
"Nosaltres no descartam res. A més a un poble el que és important no són les segles del partit sinó l'eficàcia de les persones. Si es té un bon pla de feina, no veig perquè no ha de ser així.

"Jaume Matas confia molt en vós, anireu com a cap de llista?
"Això són els runmors. Jo només puc dir que estic a disposició del Partit. Ara hem d'esperar el congrés d'octubre.

"Fins i tot podíeu arribar a diputat al Congrés.
"Estava de número 7 a les llistes i hagués pogut ser així. A mi m'agrada la política municipal. M'atreu més la idea de ser regidor que no poder arribar a ser diputat.

"El fet de passar de 13 a 17 regidors suposa un canvi.
"M'agradaria que hi hagués més presència de dones, en la política, però per l'eficàcia no per la llei de la paritat. Hi haurà renovació.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.