algo de nubes
  • Màx: 29°
  • Mín: 21°
29°

140 emprenedors han creat les seves empreses a Palma a través d'internet

Aquest servei permet fer tot el procés des de casa

Més de 140 persones reben assessorament, o ja n'han rebut, per als seus projectes empresarials a través d'internet des de la creació fa set mesos del servei Emprenedors a la Xarxa, que ha posat en marxa l'Institut Municipal de Formació Ocupacional i Feina de l'Ajuntament de Palma.

Aquest és un dels serveis més interessants que ofereix l'Ajuntament de Palma des que s'ha estès pel ciberespai. D'aquesta manera, qui vulgui crear la seva pròpia empresa no necessita moure's de casa. Tot el procés es pot fer a través d'internet i sense necessitat de tenir uns elevats coneixements d'informàtica, ja que «en cap moment l'usuari no és tot sol: sempre hi ha un tutor on line a qui consultar les passes», explicà a Diari de Balears la presidenta de l'Imfof, Maite Jiménez.

Fins ara ja s'ha creat un total de 24 empreses relacionades amb l'àmbit de les noves tecnologies gràcies a l'assessorament per la xarxa. Respecte dels usuaris d'aquest servei, destaca el fet que són persones compreses entre els 25 i els 35 anys, que en aquests moments fan feina per compte d'altri i amb estudis universitaris o de batxiller "vegeu-ne gràfic adjunt.

«Es tracta de gent que moltes de vegades té dificultats per arribar fins als nostres centres, i per això mateix munta les seves empreses, en moltes ocasions des de casa i aprofitant els dies lliures i els caps de setmana». Aquest servei s'adreça a tots els emprenedors del terme municipal de Palma i a aquells que hi volen muntar la seva empresa, per tal de fomentar la creació d'ocupació. Crear una empresa des de casa és tan fàcil com teclejar l'adreça www.imfof.es i, des d'aquí, seguir les passes indicades pel mateix navegador de la plana web.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.