algo de nubes
  • Màx: 18°
  • Mín: 15°
15°

La plataforma en contra del parc demana a Rotger que es defineixi

L'associació té el suport de la majoria dels partits polítics

La plataforma en contra de l'aprovació del projecte del parc temàtic que es pretén construir a la ciutat d'Inca, amb la representació de diferents partits polítics i d'associacions culturals i de conservació, demana al batle de la ciutat, Pere Rotger, que es defineixi en favor o en contra del parc. Segons paraules d'Antoni Alorda (PSM), «és molt important saber la posició de l'Ajuntament i el que ens sembla increïble és que Pere Rotger, sent el batle de la ciutat, digui que no sap els pros i els contres de la construcció del parc i en passi la pilota al Consell». Per la seva banda, Rosario Mateo, portaveu del PSOE d'Inca, va donar suport a Antoni Alorda i reclamà que «el batle s'ha de manifestar a favor o en contra i que no deixi passar el temps sense actuar».

La plataforma en contra del parc, que considera que hi ha motius de sobres per oposar-se'n a la construcció, té previst dur a terme tot un seguit d'iniciatives com ara l'edició d'un full informatiu, convocar actes públics en diferents pobles de la comarca, mobilitzacions reivindicatives i diverses reunions amb els representants polítics i empresarials tant de la comarca del Raiguer com de l'àmbit insular.

Miquel Àngel March, portaveu del grup ecologista GOB, va explicar que no els tranquil·litza la idea de tenir de part seva la majoria dels partits d'Inca, «ja que allò que hem d'aconseguir, perquè és una de les nostres finalitats, és que l'Ajuntament doni la seva negativa al projecte de parc temàtic», i va continuar explicant que «esperam que l'opinió que espera l'Ajuntament per part del Consell per actuar després, sigui també negativa».

March va afirmar que «allò que volem és fer una plataforma cívica amb la qual esperam convèncer la majoria municipal d'Inca». De moment, més de cent persones a títol individual; la majoria de pobles de la comarca del Raiguer com Inca, Selva, Campanet, Búger i Binissalem; i una quinzena de col·lectius de caire cultural, polític, sindical i conservacionista, ja s'han unit a la plataforma per expressar la seva negativa a la construcció del parc temàtic.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.