nubes dispersas
  • Màx: 14°
  • Mín: 12°
14°

Els veïns de sa Torre no pagaran les contribucions especials

Els veïns de sa Torre no pagaran les contribucions especials imposades per l'Ajuntament de Llucmajor després de rebre la urbanització per a la dotació de serveis. Així es va acordar gairebé per unanimitat de tots els veïns el vespre de dimarts en una assemblea en la qual eren presents devers 250 persones. S'havia convidat a la reunió dos edils del PP i dos del PSOE. Només hi varen acudir els socialistes, que consideren que és l'Ajuntament que ha de finançar les millores de la urbanització després d'acceptar-ne la recepció.

La junta directiva de l'Associació de Veïns de sa Torre va exposar dues alternatives: pactar amb l'Ajuntament les contribucions o no pagar res i exhaurir la via judicial per evitar-les. «Només quatre veïns es mostraren d'acord a arribar a un acord amb el Consistori», va indicar ahir Glòria Penalva, vicepresidenta del col·lectiu veïnal.

Els habitants d'aquesta urbanització consideren que ha de ser el promotor de la urbanització qui assumeixi el cost de la dotació de serveis. «És el promotor qui hauria d'haver acabat la urbanització; per què no han anat en contra d'ell?», va assegurar Penalva, la qual va explicar que en lloc d'aplicar-se un sistema de compensació, s'ha imposat un sistema de cooperació segons el qual tots els veïns són promotors i han de pagar 6 euros per metre cúbic d'edificabilitat. El pla parcial de la urbanització de sa Torre, situada entre Badia Blava i Bellavista, es va aprovar el 1983 i un any després en va començar l'edificació.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.