algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 14°
17°

Dos pescadors agafen una manta de 26 quilos a la platja de Cala Millor

Ho feren amb canya de pescar i a només 35 metres de la costa

Lars Herzog i el seu amic Francesco són dos bons pescadors de canya que gaudeixen de la seva afició a les aigües del Llevant mallorquí. Però això no seria notícia si no fos per un fet excepcional que va sorprendre els protagonistes d'aquesta història: pescar una manta de 26 quilograms i una llargària de 135 centímetres, i tot això, a només 35 metres de la costa des de la platja de Cala Millor amb una canya de pescar. Lars Herzog és alemany i viu a Cala Millor des de fa 10 anys, és aficionat a la pesca i està acostumat a recollir peces grans, «però el cas de la manta és fora de totes les previsions» comenta el pescador.

Els fets passaren el proppassat dimarts a la nit. Eren les 23 hores quan Herzog va notar que havia picat un peix molt gros, però no fou fins a les 23.50 hores quan els dos amics pogueren treure l'enorme exemplar de l'aigua. El pescador assegura que es va veure en feines per treure la manta de l'aigua i que vora seu «hi havia una gran expectació de gent que esperava a veure què havia pescat», comenta Herzog.

Aquest assegura que «des del temporal de novembre hi ha molta pesca, perquè els animals van cap a la costa per cercar menjar. De fet, l'altre dia el meu amic va pescar un espet de nou quilograms de pes i de tant en tant hem aconseguit agafar llobarros grans de cinc quilograms. A la costa se'n poden trobar exemplars d'entre 5 i 10 quilos», assegura. La cosa no acaba aquí, el pescador s'ha marcat un objectiu més alt: pescar un tauró. «No és cap exageració, perquè cada any, quan és el temps de pescar els llobarros, vénen els taurons a la costa. Malgrat que sé que és difícil, m'agradaria aconseguir-ho amb la canya de pescar. Si no és un tauró, em conformaria amb un bonítol gros».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.