nubes dispersas
  • Màx: 19.43°
  • Mín: 12.82°
16°

Dos morts pel temporal que assotà Mallorca

La víctima és un alemany, que treballava de cambrer i que anà a la costa per veure el temporal

59262
El cos del regatista austríac fou traslladat a Palma. | EFE

Un ciutadà alemany d'uns 25 anys d'edat, que treballava de cambrer en un restaurant de Cala Figuera, a Santanyí, va caure al mar en la nit de dijous passat i va morir negat, a causa del fort temporal que en les darreres hores està sacsetjant aquesta zona de la costa mallorquina. A més d'aquesta mort, els equips de rescat cercaven ahir al matí un altre jove, que treballa amb el mort, i del qual es pensa que l'acompanyava en el moment de l'accident i que també va ser arrossegat pel mar.

Tanmateix, el temporal va impedir ahir als equips de rescat d'iniciar la recerca al mar d'aquesta persona, que també és de nacionalitat alemanya. Segons varen assenyalar fonts policíaques, el jove mort, poc després d'haver sortit del treball, es va mostrar interessat a presenciar de prop el temporal que fuetejava la costa. Per això, es va dirigir cap a la zona coneguda com ses Penyes. Tanmateix, per circumstàncies que es desconeixen, el jove es va veure sorprès per una gran ona, que el va arrossegar cap a la mar. El temporal va impedir que pogués surar i va morir negat. Ahir es desconeixia l'hora exacta de la mort.

D'altre costat, a primera hora del matí d'ahir un veí de Cala Figuera, que anava caminant a prop del mar va descobrir una persona surant a prop del moll. En apropar-se s'adonà que estava mort. El testimoni va avisar la Policia Local de Santanyí, que va desplaçar una patrulla al lloc dels fets. En comprovar que es tractava d'una persona negada es va comunicar l'ocorregut a la Guàrdia Civil, que també es va desplaçar al lloc dels fets.

Una vegada rescatat el cadàver els agents de la Guàrdia Civil varen iniciar una investigació per determinar l'ocorregut. El cadàver no portava a sobre cap documentació, però es va esbrinar que es tractava d'un jove germànic que treballava al restaurant Cocos situat en Cala Figuera. A través d'uns companys es va esbrinar la identitat.

Testimonis
Els companys de la víctima, de nacionalitat alemanya, que treballavan al restaurant Cocos, asseyalaren també que el jove no es trobava sol quan es va produir l'accident mortal, sinó que anava acompanyat d'un altre cambrer del mateix local, del qual ahir no es tenien notícies del seu parador. Aquesta informació va justificar l'inici d'una operació de recerca. El temporal impedí ahir que es pogués realitzar la recerca.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.