nubes dispersas
  • Màx: 18.43°
  • Mín: 13.93°
18°

La costa de Llevant i Migjorn pateix la fúria de la mar alterada

La fúria de la mar alterada va atacar ahir amb molta de virulència determinats indrets de la costa del Llevant i del Migjorn, sobretot Cala Figuera (Santanyí), Portocolom (Felanitx) i Portocristo (Manacor). Espectaculars onades enrabiades reduïren algunes platges, sorprengueren molts de vianants i conductors i deixaren per al record, de càmeres de fotos i de vídeo també, imatges i sensacions insòlites.

Embarcacions, algun edifici i molta d'infraestructura portuària patiren les conseqüències de les inclemències naturals. Un grup de gent gran resident a Portocristo assegurà no haver vist res de semblant en els darrers 50 anys. I és que els punts més alts del litoral d'aquest nucli costaner es convertiren en algun moment en autèntiques cascades.

Mentrestant, a Portocolom, les feines de regeneració d'arena es veieren greument afectades. Embassaments, imponents ones i una enorme quantitat d'arena perduda foren les conseqüències més significatives d'una jornada gris, espectacular per a uns i trista per a altres.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.