algo de nubes
  • Màx: 16.96°
  • Mín: 11.11°
13°

Cort pagarà 386 euros als funcionaris que necessitin canviar de dentadura

Ja ha fixat els barems d'ajudes mèdiques per al personal laboral

La comissió de Govern de l'Ajuntament de Palma va aprovar el passat dimecres fixar els barems per a les ajudes mèdiques de l'any 2002, ajudes que varen ser pactades en la negociació del conveni col·lectiu per al personal laboral de l'Ajuntament de Palma i que han patit un increment mitjà del cinc per cent. Els principals ajuts s'han fixat tal com es pot veure en el gràfic adjunt, essent el més significatu els 386 euros que es paguen a cada funcionari que hagi de menester arreglar la dentadura completa.

Així mateix, també es varen fixar les condicions necessàries per tal de poder rebre aquestes ajudes mèdiques, i que bàsicament especifiquen que si l'import del tractament o de l'assistència que es factura es infeior a les quantitats indicades en el barem, l'ajuda econòmica s'ajustarà a la quanitat realment abonada per part de l'interessat.

Aquests ajuts en cap cas no cobreixen la medicació ni es poden aplicar a material ortopèdic adquirit directament al metge que el recepta. Tampoc no es pagaran ni peces, ni empastaments, ni fundes dentals que tenguin un caràcter provisional. També s'especifica que és necessari que els informes mèdics que acompanyin les sol·licituds de les diferents ajudes hagin estat realitzats per part de metges especialistes.

Regidors  
Ningú no dubta que els regidors de l'Ajuntament de Palma fan les coses conforme a la legislació. Però resulta que hi ha actuacions legals que de vegades no són justes, i així ho entén la ciutadania. El cert és que des que una regidora emprà aquests ajuts per les seves ulleres, els noms dels beneficiaris de les ajudes entre els regidors mai més ha transcendit als mitjans de comunicació. Serà perquè per ventura tots saben que és legal, però no just carregar a aquesta partida les seves despeses mèdiques. Es fa, però no transcendeix.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.