algo de nubes
  • Màx: 18°
  • Mín: 11°
17°

La Policia Local es traslladarà a una nau de General Luque d'aquí a un any

La Policia Local es traslladarà de manera definitiva a una nau ubicada a la part de darrere del quarter General Luque, i no a les actuals dependències de la Guardia Civil. Es calcula que el trasllat es podria dur a terme en un any i mig. El canvi en la ubicació definitiva de la Policia permetrà agilitar el trasllat definitiu del Cos de Policia, a qui una sentència judicial, dictada el febrer, obliga a precintar i abandonar les seves dependències actuals, al carrer Artà, pel fet de no tenir llicència d'activitat i provocar problemes de renou a un veí.

En principi i a partir de la sentència, es preveia que la Policia es traslladàs provisionalment a una nau del polígon industrial, fins que la Guardia Civil abandonàs el General Luque i s'hi poguessin construir unes oficines dignes per a la Policia. No obstant això, una reunió entre el batle, Pere Rotger (PP), i membres de la Junta de Policies ha canviat les coses. «M'han proposat que el quarter es faci a la part de darrere de General Luque», va dir el batle. Rotger manifestà que la proposta li pareix bé, perquè «és cert que així podran tenir un gran solar com a aparcament i serà impossible que provoquin molèsties».

La intenció de l'equip de govern és posar-se a fer feina aviat en el projecte de reforma de la nau i que les noves oficines puguin estar llestes en un any i mig. «Si la Policia s'hagués d'ubicar a l'actual lloc de la Guàrdia Civil, el trasllat no es podria efectuar fins d'aquí a tres anys», va dir Rotger, satisfet d'una mesura que permet guanyar molt de temps.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.