muy nuboso
  • Màx: 16.13°
  • Mín: 12.25°
13°

Ingressa a la presó el detingut per la mort d'un cambrer a Palma

Està acusat de tenir implicació directa en el crim

Fernando M., conegut com «El Pescadilla», va ingressar ahir horabaixa al centre penitenciari de Palma després de prestar declaració. El jove està acusat de ser un dels autors materials de la mort de José Algar, el cambrer del Mesón Victoria que va ser massacrat a cops la matinada del 19 de juny de l'any passat. El sospitós va ser detingut dimecres passat pel Grup d'Homicidis, i des de llavors es trobava reclòs als calabossos de la Direcció Superior. Fernando M. va refusar prestar declaració davant dels inspectors, per la qual cosa una vegada concloses les diligències, i complint-se el termini permès per la llei, ahir va ser presentat davant del jutge.

Però les investigacions policíaques continuen, ja que es tenen fortes sospites que hi ha més persones implicades en el crim. De fet, ja han estat identificats altres joves, tots delinqüents comuns, que la nit dels fets es dedicaren a efectuar una sèrie de «cops» en la zona del carrer Reina Maria Cristina i en altres punts de Palma.

Amb les dades que s'han anat obtenint es confirmen les primeres sospites sorgides després del crim, en el sentit que el mòbil va ser el robatori. Els delinqüents entraren al bar amb la intenció de forçar les màquines escurabutxaques i agafar-ne els doblers. Així ho feren, però quan estaven en plena «feina» José Algar, que estava dormint a l'interior del local, es va despertar i va ser atacat amb un objecte contundent.

L'autòpsia efectuada al cadàver va determinar que l'home havia rebut quinze cops, i que tretze eren mortals de necessitat. Se sospita que els cops els hi propinar amb un bat de beisbol que es va trobar al lloc. Per tant, l'acusació s'encamina cap a la possibilitat que la mort de José Algar fos un delicte d'assassinat amb acarnissament. Des de fa mesos els inspectors del Grup d'Homicidis seguien la pista dels sospitosos, alguns dels quals és molt possible que hagin abandonat l'Illa.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.