cielo claro
  • Màx: 22.28°
  • Mín: 13.08°
22°

Dues dones perden la vida en sengles atropellaments a Palma i a Porreres

Un vehicle de l'EMT copejà una dona al carrer Manacor i un autocar atropellà una ciclista

83232
El cos de la ciclista que morí a la carretera de Porreres. | J.M.S.

Dues dones, una d'elles estrangera, moriren ahir en sengles accidents de circulació, arrossegades per autocars. El primer accident tingué lloc a Palma i l'altre, en el qual va morir una ciclista de nacionalitat britànica, es va produir a la carretera entre Porreres i Felanitx.

El primer accident va passar cap les deu del matí al carrer Manacor de Palma. Juana Gallego Carrió, l'edat de la qual no s'ha pogut determinar, va travessar el carrer just en el moment en què passava un autobús de l'EMT que fa el trajecte a Son Ferriol. El xofer no va poder fer res per evitar l'atropellament. La dona fou copejada per la part frontal dreta del vehicle. La víctima va quedar estesa en terra, a pocs centrímetres de la vorera. La dona va perdre el coneixement gairebé tot d'una, ja que va sofrir un fort impacte al cap. Cap passatger de l'autobús no va resultar ferit. L'equip sanitari va atendre la dona, l'estat de la qual ja era molt greu en aquell moment. Va ser evacuada a Son Dureta, on no es va poder fer res per salvar-li la vida, ja que el traumatisme al crani era irreversible.

L'altre accident mortal es va produir poc abans de les tres de l'horabaixa d'ahir al quilòmetre 2 de la carretera que enllaça les localitats de Porreres i de Felanitx. La morta era una dona britànica de 30 anys d'edat, que circulava amb bicicleta i que va ser arrossegada per un autocar. Aquesta dona, el nom de la qual no s'ha facilitat, circulava en un grup de ciclistes. Per circumstàncies que es desconeixen, l'esportista va perdre l'equilibri de la bicicleta i va caure damunt la calçada, amb la mala sort que això es va produir en el moment en què un autobús estava avançant el grup de ciclistes. El conductor del vehicle no va poder esquivar la dona, i això va provocar que l'autocar passàs per damunt d'ella. La víctima va morir a l'acte.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.