algo de nubes
  • Màx: 16.64°
  • Mín: 7.61°
16°

Un empresari de cotxes usats 'caça' en vídeo l'home que els rompia

El sospitós, que emprava un estilet, quedà retratat «in fraganti»

El propietari de l'empresa 'Vehicles Montecarlo', situada en el número 16 del carrer Francesc Sancho, a Palma, acusa un veí que resideix en un pis de l'edifici adjacent d'un delicte de danys continuats en dotzenes de vehicles. L'acusat, J.P.S., de 64 anys d'edat, estava sent investigat des de fa mesos per policies del MIP-E del Cos Nacional de Policia i divendres de la setmana passada va prestar declaració en qualitat d'imputat, i quedà després en llibertat amb càrrecs i a disposició del Jutjat d'Instrucció número quatre, que incoa el sumari del cas.

Segons l'acusació, els delictes es cometen «almenys des d'agost de l'any passat». El valor dels danys econòmics oscil·la entorn de les 700 mil pessetes, encara que l'empresari ha manifestat a aquest diari que la quantitat és major «perquè a les destrosses que hem detectam s'han d'afegir perjudicis per deixar de vendre molts dels vehicles que varen sofrir danys, així com despeses que hem efectuat a l'empresa per tractar de localitzar l'autor».

L'advocat de l'empresari compareixerà als jutjats en els pròxims dies i demanarà que a l'acusat se li imposi una fiança per cobrir la responsabilitat dels danys ocasionats abans que se celebri el judici per la via penal. L'advocat també demanarà que es visioni al jutjat, amb la presència de les parts, unes cintes de vídeo que es presenten com a dades provatòries.

La càmera es va instal·lar dins la seu de l'empresa amb l'objectiu de poder localitzar l'autor de les destrosses. A les imatges apareix el veí, en diverses preses en nits diferents, portant un objecte contundent a la mà (una espècie d'estilet o ganivet), i se li veu quan ratlla les carrosseries de vehicles estacionats davant l'empresa i clava l'estilet als pneumàtics. En una de les preses del vídeo J.P.S. és enfocat en un primer pla, després de foradar un pneumàtic, i tot seguit continua provocant destrosses. Després dels mateixos, a cada presa, el veí entra al portal de l'edifici on resideix.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.