algo de nubes
  • Màx: 19.01°
  • Mín: 9.02°
18°

Cort demana a la Conselleria de Salut ampliar els serveis sanitaris

Volen que es creï la Comissió d'Ordenació Sanitaria i una unitat bàsica a Son Gelabert

L'Ajuntament de Palma es va dirigir ahir a la Conselleria de Salut del Govern de les Illes Balears per tal de reiterar «una adequada ordenació de la xarxa sanitària de Palma, amb la finalitat de poder atendre les necessitats primordials de la població, en especial a través de la creació de zones bàsiques de Salut».

El tinent de batle de coordinació i infraestructures, José María Rodríguez, explicà que s'ha instat per tal que es creï com més aviat millor la Comissió d'Ordenació Sanitària Territorial de les Balears per tal de prendre els acords necessaris per a l'ordenació sanitària de la ciutat i molt especialment «per a la creació de zones bàsiques de salut a les barriades d'Aragó i de Son Gelabert, imprescindibles per mor del gran creixement de població registrat en els darrers anys.

Així mateix Cort va reiterar la seva oposició al centre d'atenció a drogoaddictes de Son Forteza, per l'alarma social ocasionada entre els veïns, per la qual cosa considera que aquesta instal·lació pogués acutar inicialment com a Unitat Bàsica de Salut, mentre, com és l'interès municipal, es perfila una xarxa d'assistència als drogodepenents que no desperti la desconfiança de la població.

D'altra banda, es va destacar que Cort ja ha realitzat la cessió del solar necessari per a l'obertura d'un nou centre de salut a Sant Agustí, «per la qual dosa la Conselleria ha de procedir entretant a la creació d'una Unitat Bàsica de Salut». També es demana una Unitat Bàsica de Salut al Secar de la Real i dues a la zona de sa Indioteria.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.