algo de nubes
  • Màx: 17°
  • Mín: 11°
17°

El cos de Policia necessita 10 nous agents per garantir un bon servei

Els pressuposts pel 2002 preveuen la creació de tres noves places

La plantilla de policies d'Inca hauria de ser ampliada en almenys 10 nous agents. Malgrat que els pressuposts municipals per al 2002 preveuen la creació de tres noves places de Policia Local, es calcula que seran insuficients per garantir un bon funcionament del cos. Actualment, la Policia d'Inca està formada per un total de 36 agents, als quals s'afegiran 3 en breu. «Es tracta d'una xifra molt baixa si es compara amb plantilles d'hivern de localitats amb menys habitants que Inca, com Alcúdia o Pollença», va explicar el representant del sindicat de treballadors de l'Ajuntament (STIB), Vicenç Martorell.

Martorell lamenta que l'espectacular creixement poblacional que ha viscut Inca en aquests darrers anys no hagi estat acompanyat d'una ampliació de la plantilla de Policia. «En 10 anys, Inca ha creat nous barris, un nou institut, un polígon, més jutjats, però el cos de Policia no ha vist ampliada la seva plantilla», manté Martorell. A aquestes declaracions, se sumen les queixes de comerciants i veïns denunciant manca de presencia policíaca rutinària als carrers d'Inca.

Davant d'això, el regidor de Policia, Juan Deus (PP), manifesta que «avui per avui, manquen agents a la ciutat perquè la gent exigeix més». Deus va precisar que la plantilla actual és suficient per realitzar les actuacions immediates, però «tenim dificultats per treballar en tasques de prevenció, perquè estam constantment al servei del públic». Deus assegurà que, «conscients de les necessitats del cos», la intenció del seu grup és ampliar-ho en tres agents enguany i en més personal durant el proper any.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.