algo de nubes
  • Màx: 17.67°
  • Mín: 8.69°
13°

La mare de la nina que va beure èxtasis líquid n'exculpa l'amo de la casa

«El que ha passat a la meva filla ha estat un accident, no guard rancúnia cap a ningú»

33150
Un dels acusats entrant al jutjat de guàrdia. | S. AMENGUAL.

Isabel, la mare de la nina de dos anys intoxicada en beure èxtasis líquid, declarà ahir que no culpa ningú del que ha passat. «Jo no tenia ni idea que a la gelera hi pogués haver alguna botella amb droga i la meva filla tenia molta de set, així que li vaig donar beure i quasi tot d'una es va acubar», explicà la dona.

«Ha estat un gran ensurt, però no don la culpa a 'Gaby' ni a ningú del que ha passat», relatà a Diari de Balears la progenitora de la menuda, que per quart dia consecutiu va seguir l'evolució de la petita des de l'hospital de Son Dureta, on roman ingressada.

La dona, que treballava com assistenta de la llar al domicili del Terreno on varen produir-se els fets, afegí que «gràcies a Déu la nina va escopir quasi tot el líquid que s'havia posat a la boca, perquè si no hauria estat molt pitjor». Isabel també va explicar que ella, sense enredar-se gens ni mica, va telefonar al 091 demanant ajuda, i que la ràpida intervenció ajudà que la nina no estigués tan greu.

«Quan la vaig baixar al carrer va vomitar i tot d'una que vàrem arribar a l'hospital el seu estat era molt delicat, encara que ara ja està molt millor i aviat li donaran l'alta», continuà explicant la mare de la petita. Sobre la responsabilitat dels fets, Isabel va ser categòrica: «No li guard rancúnia ni a 'Gaby' ni a ningú; ha estat un accident i un gran ensurt, però ja està tot solucionat».

És més, al propietari de la casa el considera «una persona excel·lent». La mare va declarar que en les darreres hores els metges li han fet tot tipus de proves "«anàlisis dels ronyons, del fetge...» que no han detectat cap mena de seqüeles de l'èxtasis líquid. «Ara tot el que vull és que la meva filla estigui bé, que puguem sortir de l'hospital i oblidem aquest malson», sentencià. El cas ha tingut una àmplia repercussió a tot l'Estat.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.