nubes dispersas
  • Màx: 17.04°
  • Mín: 10.98°
11°

Detinguts dos acusats de traficar amb l'«èxtasi» que begué una nina

La petita, de només dos anys, evoluciona favorablement

El Grup d'Estupefaents de la UDYCO de Palma ha detingut dues persones en relació amb l'assumpte de la nina de dos anys que va ingerir «èxtasi» líquid per error. Els arrestats són el propietari i disck joquei d'un local de Gomila on es fan festes «after» i un company. El primer utilitza el nom anglès «Gaby», però en realitat és espanyol. L'acusació que es formula contra ells és la d'un presumpte delicte de narcotràfic, en pressuposar-se que la droga que tenia un d'ells a la gelera, i sobretot la que faltava de l'ampolla, s'havia utilitzat per a la venda. Habitualment l'«èxtasi» líquid es ven en petits flascons al consumidor.

El fet que 'Gaby' tingués una ampolla de litre i mig a la seva casa fa sospitar els policies que l'havia comprat a l'engròs amb finalitats de narcotràfic. Els dos arrestats, per la seva part, neguen les imputacions, assenyalen un punt de Palma on diuen que la van comprar i asseguren que la droga era per al consum propi. La investigació del Grup de Estupefaents es va iniciar arran de tenir coneixement que una nina de dos anys havia ingressat el dijous en el Matern Infantil de Son Dureta per ingestió d'èxtasi líquid.

Els fets van ocórrer en un domicili particular de la barriada del Terreno, quan la dona que hi realitzava les tasques de neteja donà la droga a la seva filla petita per error pensant-se que era aigua. Tot just prendre el líquid la nina va entrar en un estat precomatós, però per fortuna va escopir de seguida el líquid. Com ja es va informar en l'edició d'ahir, la petita es troba bé de salut, i des de Son Dureta el gabinet de premsa va reiterar ahir que la nina encara està en observació i que en les pròximes hores depenent de la seva evolució, li donaran l'alta mèdica.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.