cielo claro
  • Màx: 19.52°
  • Mín: 9.62°
15°

Els socialistes diuen que fer una denúncia a l'oficina municipal de consum és una «heroïcitat»

«Una heroïcitat». Així va definir ahir el portaveu socialista a l'Ajuntament de Palma, Antoni Roig, el fet de posar una denúncia a les oficines municipals de consum de Cort. Roig va aprofitar l'avinentesa del dia mundial del consumidor per explicar que «l'Ajuntament de Palma sols es recorda dels consumidors el dia 15 de març, i els oblida totalment durant la resta de l'any». Els socialistes, tal com varen fer l'any passat, muntaren un estand a la plaça Major de Palma des d'on varen informar els ciutadans sobre els seus drets, i els demanaren un consum responsable i segur.

Roig també va explicar a Diari de Balears que és necessari augmentar el nombre de llocs des dels quals es poden tramitar denúncies a l'administració. Així les coses, el líder socialista va dir que «les denúncies de consum haurien de poder realitzar-se a través del telèfon d'informació municipal del 010 o en persona a les Unitats Integrades d'Atenció al Públic (UIAP)». Roig també assegurà que «s'ha de tenir en compte que els ciutadans que estan presentant denúncies no fan res més que millorar els serveis que reben la resta de ciutadans. Cort hauria d'estar interessat a rebre totes aquestes queixes i a millorar les condicions dels consumidors de la ciutat, però resulta que l'OMIC no ha evolucionat gens des dels anys vuitanta, quan ens va arribar aquesta oficina, sent ministre de Sanitat Ernest Lluc.

«El que passa és que per a l'Ajuntament de Palma, la política de consum no és res més que un aspecte residual de la política feta per part de la regidoria de Comerç de l'Ajuntament de Palma. Crec que és una decisió molt equivocada», va assegurar Roig. Un altre dels fets criticats per part del portaveu socialista va ser la manca de modernització de l'Aula de Consum. «Aquesta aula la vaig muntar jo quan era regidor d'Educació de l'equip de govern i encara no ha sofert cap mena de modificiació. Això no és educar en el consum», afegí.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.