algo de nubes
  • Màx: 19.42°
  • Mín: 9.02°
19°

La plataforma pro desviament del traçat del tren penja 500 cartells

40 pancartes més també mostren la inscripció «Tren per defora»

La plataforma de veïns que reivindica el desviament del traçat del tren al seu pas per Petra ha tornat a actuar. Ahir el poble de la comarca del Pla exhibí una imatge que demostra una gran activitat i mobilització ciutadana. Es penjaren i s'aferraren unes 40 pancartes i prop de 500 cartells, als accessos, carrers i cases de la vila, tots amb el lema inscrit de «Tren per defora».

Aquest grup de residents, més de 300, ha adreçat també una carta al president del Govern de les Illes, Francesc Antich, en què s'afirma que «creiem en la imatge d'honestedat personal que desprèn el President de la nostra Comunitat Autònoma i necessitem creure que pren les seves decisions polítiques d'acord amb criteris de racionalitat i no en funció de fílies o fòbies personals o partidistes».

«Podem entendre, fins i tot, que hi hagi plataformes polititzades que intentin instrumentalitzar la qüestió una vegada l'Ajuntament ja ha pres una decisió. Allò que ja no podríem entendre és que, des del Govern, es prengués una decisió que no pensés en el bé comú de la nostra generació, de les futures i del nostre poble en general», conclou l'escrit. Així, l'afer del tren suma un nou capítol que ja ha entrat a la història local, tant per la seva transcendència, com per la implicació social que ha suposat.

Al Consolat  
La manifestació veïnal arribarà demà al matí al Consolat de la Mar, seu del Govern Antich. Devers les vuit i mitja, al voltant de 200 petrers i petreres es concentraran i partiran des del carrer Ample amb cotxes particulars i tres autocars, en direcció a Ciutat. La intenció és ser allà davant a les nou i mitja i expressar la reivindicació en el Consell de Govern. Hi ha certa inquietud i sensació «negativa» per la posició que pugui adoptar Obres Públiques.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.