algo de nubes
  • Màx: 17.47°
  • Mín: 8.9°
16°

El cap de l'Organització Mundial del Turisme dóna suport a l'ecotaxa

El secretari general de l'Organització Mundial del Turisme (OMT), Francesco Frangialli, digué ahir, en relació a l'ecotaxa que aplicarà el Govern balear, que «un impost d'aquesta mena fou introduït a Alemanya ja a mitjan segle XIX i ajuda molts de països a millorar les seves infraestructures turístiques». L'OMT preveu que el sector augmenti al voltant del 4% durant l'any 2002, indicà Frangialli en una trobada amb periodistes, i precisà que, si es manté l'actual situació del sector turístic i si no ho impedeix cap conflicte bèl·lic, el turisme mantindrà aquest índex de creixement.

D'altra banda, el conseller delegat de Crédit Suisse a Espanya, Pablo Toja, valorà ahir com a «correctes» les mesures que aplica el Govern balear per millorar la qualitat del turisme, de les instal·lacions i de l'entorn, tot i que afegí que «per ventura s'haurien pogut articular d'una altra manera i explicar-se millor».

Respecte de la crisi econòmica mundial desencadenada arran de l'11 de setembre, digué que a les Illes Balears la recessió turística «s'està donant bastant menys que en altres indrets» i afegí que, «no obstant això, sembla que els doblers que deixen els turistes en xifres agregades ha caigut entre un 1 i un 3%. Toja va realitzar aquestes manifestacions a títol personal en la inauguració del primer centre d'assessorament del Crédit Suisse que s'estableix a Palma, on l'entitat bancària desenvoluparà serveis de «banca personal».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.