algo de nubes
  • Màx: 17.07°
  • Mín: 9.93°

Comte de Sallent recupera els dos sentits circulatoris dilluns vinent

També la línia del centre històric de l'EMT es posa en marxa

El gerent de la Societat Municipal d'Aparcaments de Palma (SMAP), Àlvaro Gijón, va assenyalar ahir que l'avinguda Comte de Sallent quedarà oberta al trànsit en els dos sentits a partir de la pròxima setmana, en principi des del 18 de març. Arran d'això, el carrer 31 de desembre recuperarà també el seu antic traçat de circulació en les dues direccions.

Quant al carrer Antoni Marquès, es tancarà al trànsit el tram comprès entre el carrer Blanquerna i les Avingudes, per dur a terme l'última fase del pas subterrani que ha de connectar l'avinguda Alemanya amb Antoni Marquès. El pas subterrani ja permet accedir ara al carrer General Riera. Cal recordar que l'aparcament subterrani de Comte de Sallent s'inaugurarà a finals del pròxim mes d'abril.

D'altra banda, el president de l'EMT, Pedro Àlvarez, va assenyalar que també la setmana vinent es posa en marxa la nova línia 2 (Centre Històric). Aquesta línia tindrà una freqüència de pas d'entre deu i dotze minuts i disposarà de dos autobusos elèctrics. Serà la primera línia de circumval·lació de Palma. El seu recorregut serà el següent: plaça de la Reina, Conquistador, Cort, Colom, Galera, Quartera, Mercadal, Ballester, Escola Graduada, Avingudes, passeig Mallorca, Jaume III i es Born. La línia 2 comunicarà amb parades de totes la línies. Pedro Àlvarez va assenyalar que part del mercat ambulant dels dissabtes a les Avingudes es traurà per afavorir el pas dels autobusos de l'EMT.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.