algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 12°
13°

El futur tercer polígon industrial tindrà una zona per a l'oci nocturn

El regidor Antoni Rodríguez considera «fora de lloc» la iniciativa

El futur tercer polígon industrial disposarà d'una àrea destinada a l'oci nocturn per a la joventut on s'ubicaran pubs, discoteques i altres serveis per als joves. El batle d'Inca, Pere Rotger, apuntà aquest projecte durant una reunió mantinguda amb els propietaris dels terrenys del tercer polígon industrial. Rotger comentà que ara moltes zones urbanes properes als llocs de marxa pateixen un seguit de molèsties. «Crear una àrea destinada als joves en el futur polígon industrial és una bona alternativa», afirmà Rotger. El regidor d'Urbanisme, Bartomeu Seguí, digué que quan es defineixin els usos del polígon, es determinarà la creació d'una àrea d'esbarjo.

Durant la reunió amb els propietaris, es presentaren nou representants per formar part de la junta de compensació que serà l'encarregada de dur a terme les obres d'urbanització. Rotger i Seguí informaren i resolgueren els dubtes exposats pels afectats. El batle afirmà que el Consell Insular ha donat el vistiplau a la requalificació dels terrenys i, en breu, es durà a ple l'aprovació inicial del tercer polígon. La iniciativa de crear una àrea d'oci nocturn no ha estat ben rebuda per totes les parts. El regidor del PSM, Antoni Rodríguez, considera «fora de lloc» crear una àrea d'esbarjo en el polígon i apuntà que «darrere d'aquesta iniciativa hi ha possibles moviments especulatius».

Seguí assenyalà que el cost del solar oscil·larà entre els 50 i 60 euros per metre quadrat. El futur polígon s'ubicarà devora la carretera de Palma-Alcúdia i comprendrà un total de 280.000 metres quadrats, 145.000 dels quals seran destinats a sòl industrial. En principi, la parcel·la mínima per construir serà de 1.000 metres i les edificacions ocuparan el setanta per cent del terreny i tindran una alçada màxima de vuit metres.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.