cielo claro
  • Màx: 19.5°
  • Mín: 8.39°

El PSOE treu fora l'exdiputat Serra en estar lligat a urbanitzacions a la costa

L'agrupació socialista local critica les seves absències en les reunions de partit

La relació existent entre l'arquitecte i exdiputat socialista Pere Serra i la polèmica urbanització de cala Magrana a la costa de Manacor, de la qual Serra és el principal impulsor, han enteranyinat la imatge projectada pel PSOE local. Tant és així que el Partit Socialista manacorí ha adoptat la decisió de treure fora del comitè executiu l'exdiputat. Aquest extrem fou confirmat ahir per Francesc Acuñas, secretari general del PSOE de Manacor i portaveu del Grup Municipal, el qual va explicar que «en l'assemblea ordinària de dijous reestructurarem l'agrupació a partir de la substitució de tres militants, un dels quals és precisament Pere Serra, perquè l'opinió pública confon la seva professió amb el partit que representa».

Així mateix, Acuñas afegí que un altre dels motius pels quals «hem decidit substituir Serra per un altre militant és que ja no assisteix a les convocatòries de partit». El motiu de l'absència de Serra en les reunions de partit és una incògnita que Acuñas no s'atreví a aclarir. No obstant això, s'ha de recordar que la concessió massiva de llicències d'obra per part de l'Ajuntament de Manacor l'estiu passat i la crítica pública que en va fer Acuñas provocaren la crisi del pacte, però també encetaren fissures en el si de l'executiva socialista local. Unes fissures que ara amenacen l'estabilitat del partit municipal. Per una banda, aquest refredament es fa prou palès amb el distanciament entre l'edil socialista Antoni Mestre i el secretari general Acuñas, arran de l'expulsió d'aquest darrer; i d'altra banda, amb la imatge que ha projectat el partit per les polèmiques construccions de l'exdiputat socialista Pere Serra a cala Magrana.

D'altra banda, cal esmentar també que precisament l'arquitecte socialista Pere Serra va fer part de l'equip de representants polítics que dirigien la redacció del Pla General d'Ordenació Urbana (PGOU) de Manacor. A hores d'ara, cap representant del PSOE no intervé en l'elaboració del polèmic document, que ja acumula un retard de molts d'anys. Ni el PSM ni els Independents de Portocristo no tenen tampoc cap persona que faci aquesta tasca. Només el partit del batle, Miquel Riera (ALM-UM), i tècnics elaboren ara el Pla General d'Ordenació Urbana.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.