algo de nubes
  • Màx: 18.04°
  • Mín: 14.72°
16°

Inaugurat el tan reivindicat servei permanent del parc de Bombers

Ara només queda el d'Andratx per ampliar de funcionament

Les 24 hores i els 365 dies de l'any. El parc de Bombers de Felanitx ha incrementat notablement el seu servei, des d'ahir permanent. El cos està integrat per quatre caporals i per dotze bombers. Està dotat d'un vehicle de primera sortida, i d'un altre per a rescats, especialment en casos d'accident de trànsit. La seva seu és a l'avinguda Argentina, davant els habitatges de protecció oficial.

A l'acte inaugural assistiren autoritats del Consell de Mallorca, encapçalades per la presidenta, Maria Antònia Munar. Hi acudiren també el director insular i el conseller de Medi Ambient, Francesc Buils i Miquel Àngel Borràs, respectivament, com també el vicepresident de la mateixa institució, Antoni Pascual. Batles i representants dels ajuntaments de Felanitx, Campos, ses Salines, Santanyí, Porreres i Manacor tampoc no es perderen la reivindicada millora i estrena del servei del parc de Bombers de la zona.

A Mallorca hi ha fins a cinc parcs auxiliars: a Sóller, Artà, Santa Margalida, Felanitx i Andratx. Segons informà Manuel Àngel Nieto, cap dels Bombers, ara sols resta el d'Andratx, per ampliar-ne la funció a tot l'any. Els parcs «principals» són els d'Inca, Manacor, Llucmajor i Calvià. Fins ara, el de Felanitx "coordinat per Pepe Huertas, i que també depèn del de Manacor" tan sols servia els mesos d'estiu, de juny a setembre. Del tot insuficient.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.