algo de nubes
  • Màx: 19.5°
  • Mín: 9.02°
10°

El PP ofereix el seu vot a UM per crear una «nova majoria estable»

El socialista Alemany confia en la unitat de l'equip de govern

El Partit Popular ofereix a UM els vots dels seus cinc regidors per assolir «una nova majoria insitucional estable», que provocaria el desplaçament del govern del PSOE. El portaveu del PP, Miquel Ramis, així ho va manifestar públicament en acabar el darrer ple, a la vegada que carregà amb duresa contra la feina dels regidors socialistes. Ramis considera que l'equip de govern funciona de manera descoordinada i en culpa la divisió interna PSOE. «Mentre que UM es dedica a fer gestió, els socialistes ocupen el seu temps a posar pau dins del seu grup i queda patent quan amb quatre regidors es mostren tres formes diferents d'actuar», assegura Ramis, qui afegeix que «després encara els moments més tensos es viuen amb el grup mixt format per un exsocialista».

El conservador creu que el canvi de batle previst, segons l'acord de govern, per al proper mes de maig «si s'arriba a produir serà nefast per als interessos d'Alcúdia. Els populars estarien disposats a donar suport a UM perquè continuàs gestionant la Sala en solitari, sense signar cap pacte formal i renunciant a gestionar qualsevol àrea de govern.

El portaveu dels socialistes, Antoni Alemany, ha respost amb contundència a Ramis acusant-lo per intentar dividir la majoria de govern aprofitant la crisi interna del PSOE. Per Alemany, «Ramis intenta fer veure que hi ha dues velocitats de gestió i no és cert. Cada regidor maté la seva responsabilitat». «El PP intenta fer veure que els socialistes són els dolents i no fer mal a UM com un possible soci de futur», explica Alemany. El tinent de batle recomana a Ramis que es posi tranquil i que esperi fins a les properes eleccions perquè el proper maig un regidor del PSOE ocuparà la batlia.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.