algo de nubes
  • Màx: 15.01°
  • Mín: 7.61°

La Benemèrita deté un home que robava antiguitats a Llucmajor

Han estat recuperats fins ara objectes per valor de 840.000 pessetes

La Guàrdia Civil va detenir un individu identificat com Antonio C.A. que suposadament es dedicava a saquejar diverses finques de Llucmajor on hi havia antiguitats de valor, segons va informar ahir un portaveu de l'Oficina Perifèrica de Comunicació (OPC) de la Comandància de Palma.

De llavors ençà, la caserna de la Guàrdia Civil d'aquell municipi havia començat a rebre denúncies per robatoris en cases de fora vila on el botí predilecte, per sobre fins i tot dels diners o les targetes de crèdit, eren les antiguitats de tot tipus. Es tractava de peces de decoració de gran valor, que el delinqüent que entrava a les cases les amagava després en un cotxe amb el qual fugia. Els agents van extremar la vigilància a la zona i recentment una patrulla va aconseguir detenir Antonio C.A.

Arran de la presa d'aquest individu els agents han recuperat objectes antics i de col·leccionista valorat en uns 5.049 euros (unes 849.000 pessetes). Els funcionaris han aconseguit aclarir tres assalts a finques i no descarten que en els pròxims dies puguin aclarir altres robatoris que han estat comesos. Les fonts consultades no van poder precisar si l'acusat ha estat posat ja a disposició judicial, i en cas que no hagi estat així ho farà en les pròximes hores.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.