cielo claro
  • Màx: 19.5°
  • Mín: 9.07°

Un jove de 27 anys que havia de ser pare mor en un accident

L'incident es produí a la carretera d'Andratx i deixà dos ferits greus

Santiago Sola Muñoz, de 27 anys, casat i amb un fill en camí, va morir ahir dematí en un accident de trànsit mentre es dirigia al seu lloc de feina, a Camp de Mar. En la tragèdia també s'hi va veure implicada la seva dona, Inmaculada D.R., de 26 anys, que viatjava com a copilot i va ingressar a Son Dureta en estat greu. Segons fonts de la Guàrdia Civil de Trànsit, que realitzà l'atestat, el sinistre tingué lloc a les set del dematí al quilòmetre 23 de la C-719, a només uns 200 metres del túnel de Son Vich.

Pel que sembla, la víctima conduïa un Seat Ibiza, matrícula PM-6768-BP, en direcció a Andratx quan, per causes que encara no s'han pogut determinar, va xocar frontalment amb un Lancia model Libra, matrícula 3047-BFG, que era conduït per una mallorquina identificada com Margalida N.B., de 29 anys, que també va patir ferides greus i fou traslladada a la clínica Femenías.

Tot i que no hi ha cap versió oficial dels fets, la principal hipòtesi és que, per causes que es desconeixen, un dels dos vehicles va envair parcialment el carril contrari, l'altre el va intentar esquivar, però no va poder evitar la col·lisió. Igualment, tot apunta que els dos vehicles circulaven a gran velocitat, ja que el cop fou tan violent que el Seat Ibiza de la víctima va quedar totalment esclafat i deixà atrapat al seu interior Santiago Sola Muñoz i la seva dona.

Ambdós varen haver de ser rescatats pels Bombers d'Andratx, que s'havien desplaçat fins al lloc del sinistre, com també diverses unitats mòbils i agents de la Guàrdia Civil. A conseqüència de l'accident, el trànsit fou desviat cap a Fornells, ja que aquell tram de carretera estigué tallat fins a les 8.40 hores, quan el jutge de guàrdia ordenà l'aixecament del cadàver.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.