algo de nubes
  • Màx: 19.34°
  • Mín: 12.82°
19°

Son Llàtzer inicia la selecció de personal sense el suport sindical

CCOO rebutja el pes de l'entrevista de treball i la poca puntuació del català

La Fundació Hospital de Son Llàtzer ha començat aquest cap de setmana el procés de selecció de personal sense haver-lo consensuat amb els sindicats. Ahir mateix, la fundació que gestionarà el segon hospital de l'Insalud a Palma anunciava que «la Fundació Hospital de Son Llàtzer inicia el seu procés de selecció de personal per cobrir llocs de treball en les diferents àrees assistencials i no assistencials». Igualment, afegia que «la convocatòria serà publicada en premsa el dia 19 d'agost del 2001 "avui"», tot i que alguns mitjans avançaren l'anunci a ahir.

Aquesta convocatòria s'ha fet sense consensuar-la amb CCOO ni amb UGT. De fet, fins el passat 4 d'agost CCOO no va tenir coneixement de com es duria a terme la selecció de personal. A part de les condicions dels futurs treballadors denunciades pel sindicat, CCOO criticà que l'entrevista personal valgui un 35% de la prova d'accés al lloc de feina, ja que troba que deixa a criteri dels dirigents de la fundació qui serà admès. A més, el sindicat també criticà que el coneixement màxim del català equivalgui a 5 punts d'entre 200.

Tant CCOO, com UGT divendres passat, denunciaren aquestes condicions, i demanaren una mesa de negociació. De fet, CCOO va amenaçar de mobilitzar tot el sector sanitari balear si no hi ha un acord sobre les condicions del personal i la selecció.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.