nubes dispersas
  • Màx: 18.43°
  • Mín: 13.93°
18°

La Policia cerca els incitadors de la «batalla campal» de Son Banya

Els principals sospitosos són narcotraficants ja coneguts pels agents

Agents de la Policia Nacional i Local investiguen la identitat dels principals responsables de la «batalla campal» que va tenir lloc la matinada de dilluns al poblat de Son Banya entre els gitanos que hi viuen i una trentena d'efectius d'ambdós cossos policíacs. La majoria dels sospitosos són persones perfectament conegudes per la Policia, ja que els seus ingressos provenen principalment del món del narcotràfic. De fet, el menor de 15 anys que fou detingut per conduir un cotxe robat, Ico, es dedica al món de la droga, igual que la seva germana, la Guapi, i la seva mare, la Paca.

Segons es confirmà ahir des de la Policia Nacional, tres agents patiren ferides lleus i un altre de més gravetat, mentre que la majoria dels quinze cotxes desplaçats a la zona presenta danys importants a conseqüència de l'impacte de les pedres que els gitanos de Son Banya hi llançaren. Tot començà quan dues unitats policíaques seguiren dos menors que conduïen un Lancia Dedra robat fins al poblat de Son Banya, on els sospitosos intentaren fugir a peu.

En principi, els agents els retingueren a ambdós i els ficaren a l'interior dels vehicles però, després, quan un nombrós grup de gitanos els començà a apedregar, un dels joves aprofità per fugir i refugiar-se a l'interior del poblat. Els gitanos, per tal d'evitar la detenció d'Ico, continuaren agredint les dues patrulles policíaques i ni tan sols s'intimidaren quan prop d'una quinzena de vehicles, entre Policia Local i Nacional, hi acudí per ajudar els qui havien duit a terme la detenció.

Contràriament, els incitadors de la batalla es refugiaren darrere de les dones i dels nins, els quals els feien ús d'escut humà. Els ànims s'encalentiren i, fins i tot, un dels gitanos intentà agredir un agent amb una catana, per la qual cosa aquest disparà dos trets a l'aire. Posteriorment, els policies decidiren fugir del poblat de Son Banya.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.